KOMPANI QE KANE NDIHMUAR DEPARTAMENTIN
(per me shume kliko logon)


        

 

 

PERGJEGJESI I DEPARTAMENTIT

Dr. Ing. Nike SHANKU

 
 

LABORATORI I ANALIZES DINAMIKE NE SISTEMET ELEKTROENERGJITIKE DHE I SISTEMEVE ELEKTRIKE
Përgjegjës: Prof. Dr. Rajmonda Buhaljoti

LABORATORI I TEKNIKES SE TENSIONEVE TE LARTA DHE MATERIALEVE IZOLUES
Përgjegjës: Prof. Dr. Nako Hobdari

LABORATORI I MBROJTJES RELE DHE I IMPIANTEVE ELEKTRIKE
Përgjegjës: Dr. Ing. Fatmir Brati

 

Qe nga 15 Mars 2008 ju jeni vizitori

 
 
 
 
 
NJOFTIME

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player